Ajankohtaista 19.05.2017

Villa Sarkian syksyn haku auki 31.5. saakka

Tunnelmallinen Villa Sarkia odottaa jälleen asukkaita Sysmässä ensi syksyksi. Residenssiin voi hakea 31.5. saakka.

Villa Sarkia on Nuoren Voiman Liiton ja Sysmän kunnan ylläpitämä ensisijaisesti alle 40-vuotiaille kirjailijoille ja kirjallisuuden kääntäjille tarkoitettu residenssi kirjalliseen työskentelyyn. Residenssiin voi hakea työskentelemään 1-3 kk:n pituisiksi jaksoiksi. Residenssissä voi työskennellä samanaikaisesti 3-4 kirjailijaa tai kääntäjää. Villa Sarkia sijaitsee osoitteessa Myllymäentie 1, 19700 Sysmä.

Residenssiin haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus liitteineen rtf-, doc- tai pdf-muodossa sähköpostitse NVL:n vs. toiminnanjohtaja Anna Ulviselle (anna.ulvinen(at)nuorenvoimanliitto.fi) tai postitse osoitteeseen Fredrikinkatu 23 d 4 00120 Helsinki. Hakemuksessa mainitaan toivottu residenssiajankohta ja kesto. Valinnat tekee Nuoren Voiman Liiton hallitus.

Katso hakuohje täältä .