Ajankohtaista 07.09.2017

Nuoren Voiman Liitto hakee järjestösihteeriä

Nuoren Voiman Liitto on valtakunnallinen kirjallisuusjärjestö, joka järjestää tapahtumia, kirjoittajakoulutusta ja kustantaa Nuori Voima -lehteä. Haemme joukkoomme koulutusasioista kiinnostunutta järjestösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2017 alkaen.

Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluu arvostelupalvelun asiakkaiden neuvonta, arvosteltavien tekstien välittäminen kriitikoille sekä palvelusta laskuttaminen. Lisäksi järjestösihteeri huolehtii lehtitilausten, irtonumeroiden ja NVL:n jäsenmaksujen laskuttamisesta. Käytössä on Flo Members-jäsenrekisteri.

Järjestösihteeri vastaa myös kirjoittajaryhmien käytännön järjestelyistä. Järjestösihteeri huolehtii kursseille osallistujien ilmoittautumisesta, yhteydenpidosta ohjaajiin sekä kurssien tarjoiluista. Toivomme myös valmiuksia viestintään, kuten sosiaalisen median tiedotukseen. Liitolla on myös tekeillä nettisivu-uudistus, jonka valmistelussa järjestösihteeri on mukana. Järjestösihteeri myös koostaa ja lähettää liiton sähköisen uutiskirjeen kerran kuukaudessa. Kurssitarjonta suunnitellaan yhdessä koulutustyöryhmän ja liiton tuottajan kanssa. Työn painopisteitä voidaan sovittaa hakijan kiinnostuksen kohteiden mukaan. Työyhteisömme on pieni, joten ideat myös muihin toiminnanaloihin liittyen ovat tervetulleita.

Hakijalta edellytetään ennen kaikkea hyviä organisointitaitoja. Pohjakoulutusta emme määrittele, sillä tehtävän menestyksekäs hoitaminen onnistuu monenlaisella koulutuspohjalla. Kiinnostus kirjallisuuteen ja kirjoittajakoulutukseen on sen sijaan välttämätöntä, ja kokemus järjestötyöstä katsotaan eduksi. Tietämys kirjanpidosta katsotaan myös eduksi, sillä työtä tehdään tiiviisti myös liiton tilitoimiston kanssa.

Työsuhteen viikkotuntimäärä on 20h/viikko ja palkka työstä on 1300€/kk. Työ vaatii ajoittaista työskentelyä virka-ajan ulkopuolella. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Työpaikalla on käytössä joustava työaika ja työaikapankki. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot toimitetaan 30.9. mennessä NVL:n vs. toiminnanjohtajalle Anna Ulviselle osoitteeseen anna.ulvinen at nuorenvoimanliitto.fi. Lisätietoja saa Annalta sähköpostitse tai puhelimitse numerosta +358 44 207 4650, yhteydenotot ensisijaisesti 25.9. ja 27.9. klo 12-16. Haastattelut tehtävään pidetään 2.-3.10. Nuoren Voiman Liiton toimistolla. Perehdytys tehtävään on lokakuun viimeisellä viikolla, ja työ alkaa marraskuun alusta.