Ajankohtaista 16.10.2017

Nuori Voima etsii työparia päätoimittajalle

Upea työnpuolikas etsii tekijää! Vuoden 2018 alusta Nuorta Voimaa alkaa tehdä työpari, joten jaat pestin äitiyslomalta palaavan päätoimittaja Maaria Ylikankaan kanssa. Monipuolinen sivistys, terävä editointisilmä, ideoiva näkemys, sujuvat kirjoittajankyvyt ja halu tehdä Suomen voimakkainta kirjallisuuslehteä katsotaan tarpeellisiksi. Hyppäät mukaan tekemään lehteä tammikuusta 2018 alkaen. Ensimmäisenä työvuotenasi lehti täyttää 110 vuotta, joten pääset Nuoren Voiman menneisyyden ja tulevaisuuden aitiopaikalle.

Päätoimittajat vastaavat yhdessä Nuoren Voiman journalistisesta linjasta, sisällöstä, ilmestymisaikataulusta ja budjetista. Työhön kuuluu lehden numeroiden suunnittelua, juttujen tilaamista ja toimittamista, taittoon osallistumista, harjoittelijoiden ohjaamista ja palkkionmaksusta huolehtimista. Lehden verkkosivu ja some pidetään ajan tasalla. Päätoimittajat osallistuvat myös Nuori/Voima -klubien suunnitteluun yhdessä liiton tuottajan kanssa.

Työ edellyttää vankkaa yleissivistystä sekä kirjallisen kentän tuntemusta. Olet taitava ilmaisemaan itseäsi kirjallisesti ja suullisesti. Sinulla on hyvät ja monipuoliset sosiaalisen median taidot. Eduksi katsotaan valokuvaus- ja kuvankäsittelytaidot. Työskentelet Nuoren Voiman Liiton toimistolla Helsingin Punavuoressa. Jaat päätoimittajanpestin 1.12. äitiyslomalta palaavan Maaria Ylikankaan kanssa. Työaika on 19h/viikko ja korvaus työstä on 1000 euroa kuukaudessa. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Työpaikalla on käytössä joustava työaika ja työaikapankki. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemukseen liitetään ansioluettelo ja 2-3 juttunäytettä. Hakemukset lähetetään sähköpostitse pdf:nä 10.11.2017 klo 16 mennessä osoitteeseen anna.ulvinen@nuorenvoimanliitto.fi. Hakemuksia ei palauteta eikä myöhästyneitä hakemuksia käsitellä.

Tiedustelut: vs. toiminnanjohtaja Anna Ulvinen, anna.ulvinen@nuorenvoimanliitto.fi.
Puhelimitse työstä voi tiedustella Annalta 3.11. klo 10-14 välisenä aikana, puh. 044 207 4650.