Ajankohtaista 30.11.2017

Muutoksia Nuoren Voiman julkaisuaikatauluissa vuodelle 2018

Vuosi 2018 tuo muutoksen Nuoren Voiman julkaisuaikatauluihin, sillä lehti ilmestyy jatkossa viisi kertaa vuodessa entisen neljän numeron sijasta. Vuodesta 2009 ilmestynyt Kritiikki-lehti ei ilmesty vuoden 2018 alusta enää erillisenä julkaisuna. Erillisen lehden sijasta kritiikin määrä kasvaa Nuori Voima -lehdessä sekä verkossa. Lisäksi yksi numeroista on kritiikkiin painottuva tuplanumero. Muutoksen taustalla on tarve tuoda kritiikkiä entistä tuoreempana ja ajankohtaisempana lehden lukijoille sekä kasvattaa kritiikkien lukijamääriä erityisesti lehden verkkosivuilla.

Ensi vuoden numeroiden teemoina ovat lukutaidot, tuotanto/ruoka, runous, tykkäys/tyrmäys -kritiikkitupla sekä 110-vuotisjuhlanumero.

Viimeinen nykymuotoinen Kritiikki-julkaisu ilmestyy 7.12. Lehden voi hankkia hyvinvarustetuista kirjakaupoista sekä Nuoren Voiman Liiton toimistolta tilaukset @ nuorenvoimanliitto.fi.