Ajankohtaista 30.01.2018

Ilmoittautuminen alkanut: Kuinka toimittaa ja kommentoida runoja?

Kuinka toimittaa ja kommentoida runoja
La 10.3., 24.3., 7.4., Nuoren Voiman Liiton tilat (Fredrikinkatu 23 D 4, Helsinki)

Kurssilla tutustutaan runouden toimittamiseen kustannustoimittaja Mikko Rouhiaisen johdolla. Kurssilla tehdään mm. runouden toimittamiseen ja kommentointiin liittyviä harjoituksia ja keskustellaan palautteen antamisesta. Kurssi on suunnattu esimerkiksi kustannustoimittamisesta kiinnostuneille, kulttuurilehtien toimittajille sekä kaikille, jotka haluavat kehittyä runouden kommentoijina. Kurssilla vierailee myös runoilija Sinikka Vuola.

Kurssimaksu: 75 € / 60 € (NVL:n jäsenet). NVL:n jäsenmaksu 15 €.

Ilmoittautuminen: Lähetä maksimissaan liuskan mittainen, nimelläsi varustettu motivaatiokirje sähköpostin liitteenä pdf-muodossa. Otsikoi viestisi "Intensiivi II + oma nimesi". Kerro viestissä myös osoitetietosi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Voit liittyä samalla myös liiton jäseneksi. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 25.2. mennessä osoitteeseen: sofia.koistinen@nuorenvoimanliitto.fi. Kurssille valituille ilmoitetaan viikon 9 aikana.