Ajankohtaista 05.02.2018

Runokuun teoshaku avattu

Tule mukaan tekemään kirjallisuusfestivaali Runokuuta!

Festivaali järjestetään neljättätoista kertaa 20.-26.8.2018, ja tämän vuoden teemamme on Juuret. Onko sinulla teemaan sopiva esitys, yhteistyöehdotus tai muu idea? Ehdota Runokuulle ohjelmaa 15.3. mennessä!

Juuret-teema voi käsitelllä kirjallisuuden, ihmisten tai ilmiöiden juurista, luonnosta ja kasveista - tai vaikkapa roots-musiikista. Yhteistyöehdotuksesi voi olla niin yksittäinen esitys kuin valmiiksi mietitty tapahtumakokonaisuuskin.

Suosimme tapahtumissamme monitaiteisuutta ja yllättäviä tapahtumapaikkoja. Runokuu tapahtuu ympäri Helsinkiä, joten olemme iloisia, jos saamme ehdotuksia kaikkialta Helsingistä - ja mikä ettei myös muualta Suomesta.

Esitä ehdotuksessasi Runokuulle mahdollisesti koituvat kustannukset, teokselle tai ohjelmalle sopiva tila sekä toiveesi viikonpäivästä ja kellonajasta. Ohjelma vahvistetaan toukokuussa, ja sitä ennen olemme yhteydessä kaikkiin ehdotuksen tehneisiin. Lähetä ehdotuksesi Runokuun tuottajalle Anna Ulviselle osoitteeseen anna.ulvinen@nuorenvoimanliitto.fi.

Runokuu on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali ja sen järjestää kirjallisuusyhdistys Nuoren Voiman Liitto.

Join us in creating the literature festival Runokuu (Poetry Moon)!

This year the festival is organized, for the fourteenth time, on 20 - 26 August 2018 and its´ theme is Roots. Do you have a project, performance or collaboration proposal that fits this theme? If so, please post it to Runokuu by 15 March 2018!

The theme can deal with roots of literature, people or phenomenoma including nature and plants - or perhaps roots-music. Your proposal can consist of one performance only or be more comprehensive body of events.

We prefer multidicplinary events in extraordinary locations. As Runokuu takes place in Helsinki, we are delighted to receive proposals from every corner of the capital - and why not from other parts of Finland, too?

Please include the possible costs, location and ideal date and time of your work, performance or project. Before the official Runokuu programme is announced in May, we will be in touch with all the participants. Please, send your proposal to Runokuu producer Anna Ulvinen by e-mail: anna.ulvinen@nuorenvoimanliitto.fi

Runokuu is the collaborative partner of Helsingin Juhlaviikot (Helsinki Festival) and it´s organized by the literature organization Nuoren Voiman Liitto.