Ajankohtaista 06.02.2018

Kuvataiteesta esseeksi -kurssin ilmoittautuminen on avattu

Aika ja paikka: To 8.3., 22.3., 5.4., 19.4. Ja 3.5. Klo 17-20, Kiasma (Mannerheiminaukio 2, Helsinki)

Innoittaako nykytaide kirjoittamaan? Nuoren Voiman Liitto ja Nykytaiteen museo Kiasma järjestävät yhdessä Kuvataiteesta esseeksi -kurssin, jolla pääset syventymään Kiasman näyttelyyn ja kirjoittamaan kuvataide-esseen. Ohjaajana toimii Maaria Ylikangas (päätoimittaja, Nuori Voima -lehti) ja vierailevana luennoitsijana nähdään Veikko Halmetoja (galleristi, kuraattori). Valmiit esseet julkaistaan kesän 2018 aikana Nuori Voima -lehden verkkosivuilla. Kurssi on maksuton ja kurssille otetaan 12 osallistujaa.

Ilmoittautuminen: Pyydämme kiinnostuneita lähettämään maksimissaan liuskan pituisen motivaatiokirjeen. Kerro kirjeessäsi, miksi juuri sinut pitäisi valita kurssille. Lähetä motivaatiokirje pdf-muodossa nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi varustettuna osoitteeseen: sofia.koistinen@nuorenvoimanliitto.fi 19.2. mennessä. Kursseille valituille ilmoitetaan 22.2. mennessä.

Kurssi on osa Museoviraston koordinoimaa Kulttuuriperinnön eurooppalaista teemavuotta 2018 ja se järjestetään Museoviraston tuella.