Ajankohtaista 06.04.2018

Villa Sarkian haku auki

Villa Sarkia on Nuoren Voiman Liiton ja Sysmän kunnan ylläpitämä ensisijaisesti alle 40-vuotiaille kirjailijoille ja kirjallisuuden kääntäjille tarkoitettu kansainvälinen residenssi kirjalliseen työskentelyyn. Residenssiin voi hakea työskentelemään 1-3 kk:n pituisiksi jaksoiksi. Residenssiin valituille asuminen on ilmaista.

Villa Sarkian syyskaudelle (1.8.-31.12.2018) voi hakea 29.4. mennessä. Liitteenä lähetetään enintään kolmen liuskan mittainen työsuunnitelma, ansioluettelo tai vastaava selvitys sekä suositus tai suositukset. Lähetä lomake ja liitteet sähköisesti osoitteeseen laura.serkosalo@nuorenvoimanliitto.fi. tai postitse osoitteeseen Nuoren Voiman Liitto/Laura Serkosalo, Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki. Tarkemmat hakuohjeet täältä: http://www.nuorenvoimanliitto.fi/kirjoittajakoulutus/villa+sarkia+-residenssi/hakeminen/

Kirjailijavalinnat tekee Nuoren Voiman Liiton hallitus. Peruuntuneita tai täyttämättä jääneitä residenssipaikkoja voi tiedustella Nuoren Voiman Liiton toimistolta.
« Takaisin