Ajankohtaista 04.06.2018

Nuoren Voiman Liitto hakee tapahtumatuotannon harjoittelijaa

Kirjallisuusjärjestö Nuoren Voiman Liitto etsii korkeakouluharjoittelijaa. Pääaineesi voi olla mikä vain, kunhan olet kiinnostunut kirjallisuudesta ja tapahtumanjärjestämisestä. Harjoittelijan tehtävät liittyvät pääosin Runokuu-festivaalin ja Helsingin kirjamessujen runo-ohjelmaan sekä tiedotukseen. Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen kirjallisuuden ytimeen ja monipuolisia tehtäviä ideoinnista tuottamiseen ja tiedottamiseen. Nuoren Voiman Liitto on miltei satavuotias kirjallisuuden edelläkävijä.

Harjoittelun ajankohta:
Kolme kuukautta elo-lokakuussa 2018

Pääasialliset työtehtävät:
Osallistuminen Runokuu-festivaalin (20.-26.8.) tapahtumien järjestämiseen ja tiedottamiseen, osallistuminen syksyn kirjallisuusklubien suunnitteluun, Nuoren Voiman Liiton kirjamessuohjelman (24.-28.10.) koordinointi ja tiedotus yhdessä vakituisen tuottajan kanssa.

Harjoittelijalta edellytettävät taidot:
Toivomme harjoittelijalta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Harjoittelijalta odotetaan monipuolista kiinnostusta kirjallisuuteen ja kulttuuriin. Hyvät pohjatiedot kotimaisesta kirjallisuudesta ovat välttämättömät. Hakijalta toivotaan myös hyvää yleissivistystä, erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa sekä yhteistyökykyä. Työ vaatii myös joustavuutta, organisointikykyä ja tietoteknisiä perustaitoja. Edellytämme oppilaitokselta harjoittelutukea ja harjoittelun soveltuvuutta tutkintoon. Liitäthän hakemukseen oppilaitoksen yhteyshenkilön yhteystiedot.

Työaika- ja palkka:
Viikoittainen työaika on 37,5 h. Työn luonteen vuoksi työajat ovat epäsäännöllisiä (ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä). Festivaalin ja messujen aikaan työskentely vaatii tiivistä läsnäoloa, muina aikoina työajat ovat joustavammat ja työtunteja pystyy tasoittamaan rauhallisempina aikoina. Työpaikassa on käytössä joustava työaika ja työaikapankki. Harjoittelijan palkka on 1189 €/kk.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 14.6. mennessä osoitteeseen laura.serkosalo@nuorenvoimanliitto.fi.
Haastattelut järjestetään 18. ja 19.6.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Laura Serkosalo, laura.serkosalo@nuorenvoimanliitto.fi