Ajankohtaista 13.06.2018

Kuvataiteesta esseeksi -kurssin ilmoittautuminen auki syksylle

Aika ja paikka: to 20.9., 27.9., 18.10. ja 29.11. klo 17-20 Kiasma (Mannerheiminaukio 2, Helsinki). Lisäksi tekstipaja la 17.11. klo 11-17 Nuoren Voiman Liiton tilat (Fredrikinkatu 23 D 4, Helsinki)

Pidätkö kirjoittamisesta? Kiinnostaako nykytaide? Tule oppimaan kuvataide-esseen kirjoittamista! Nuoren Voiman Liitto ja Nykytaiteen museo Kiasma järjestävät yhdessä Kuvataiteesta esseeksi -kurssin, jolla pääset syventymään Kiasman näyttelyihin ja kirjoittamaan kuvataide-esseen. Ohjaajina toimivat Nuori Voima -lehden päätoimittajat Maaria Ylikangas ja Vesa Rantama. Vierailevina luennoitsijoina tavataan Harri Kalha ja Silvia Hosseini. Kiasman näyttelyistä kertovat kuraattorit Kati Kivinen ja Saara Hacklin sekä erikoissuunnittelija Sanna Hirvonen.

Kurssille otetaan 12 osallistujaa. Kurssi on mukaan valituille maksuton. Kokoontumisten lisäksi kurssi edellyttää aikaa ja sitoutumista itsenäiseen työskentelyyn.

Ilmoittautuminen: Pyydämme kiinnostuneita lähettämään maksimissaan liuskan pituisen motivaatiokirjeen. Kerro kirjeessäsi, miksi juuri sinut pitäisi valita kurssille. Lähetä motivaatiokirje pdf-muodossa nimelläsi, puhelinnumerollasi ja sähköpostiosoitteellasi varustettuna osoitteeseen: sofia.koistinen@nuorenvoimanliitto.fi 12.8. mennessä. Kursseille valituille ilmoitetaan 5.9. mennessä.

Kurssi on osa Museoviraston koordinoimaa Kulttuuriperinnön eurooppalaista teemavuotta 2018 ja se järjestetään Museoviraston tuella.