Runokuun talkoolaishaku on auki!

Tule mukaan talkoolaiseksi Runokuu-kirjallisuusfestivaalille Helsinkiin 20.-26.8.2018! Tarvitsemme vapaaehtoisiksi talkoolaisia, jotka mm. vastaavat ohjelman kulusta tapahtumapisteillä, esiintyjien vastaanotosta sekä auttavat julisteiden jakelussa, tiedottamisessa ja valokuvaamisessa. Työtehtäviä on tarjolla koko viikon ajan, ja voitkin valita sinulle sopivan päivän tai päivät. Työtehtävät toteutetaan mahdollisuuksien mukaan pareittain.

Voit hakea talkoolaiseksi 11.6. mennessä. Talkoolaisuuteen sisältyy kaksi koulutustilaisuutta 3.8. klo 17 ja 15.8. klo 17. Talkoilemisesta ei makseta palkkioita tai matkakuluja. Sen sijaan tarjoamme kiinnostavan festivaalin ja hauskoja työtehtäviä, tapahtumajärjestämiskoulutusta, talkoopäivien ruokailun, Nuori Voima -lehden vuosikerran, yhteisen kiitoskaronkan sekä pyydettäessä työtodistuksen.

Hae talkoolaiseksi ilmoittamalla seuraavat tiedot:
Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymävuosi, ensisijainen kiinnostuksenkohteesi Runokuussa sekä sinulle sopivat päivämäärät. Kerro myös jos sinulla on jokin erityinen taito kuten video- tai valokuvaus, kassakokemusta, kielitaitoa, ensiaputaidot tai järjestyksenvalvojakortti. Hakemus lähetetään Runokuun tuottajalle Annalle osoitteeseen anna.ulvinen@nuorenvoimanliitto.fi. Kysy myös lisää jos jokin askarruttaa!